Hier Zaken

Krijgt u al hoofdpijn bij de gedachten lang aan een kantoorruimte in een businesscenter vast te zitten? Wij ook!  Wij zijn zo flexibel dat u niet vastzit aan langdurige overeenkomsten of andere verplichtingen. Dankzij onze eenvoudige tariefstructuur met een vast bedrag per maand inclusief alle daarbij denkbare faciliteiten, weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. HierZaken stimuleert niet alleen dat kantoorpanden met elkaar worden gedeeld, maar ook de werkervaring en successen van huurders onderling.

Het afgelopen decennium heeft Roermond zichzelf opnieuw uitgevonden. Als koopstad, maar ook als historische stad vol monumentale gebouwen en als stad die investeerde in openbare ruimte. Een stad die aantrekkelijk is voor ondernemers. De centrale ligging van onze kantoorruimtes in hartje Roermond zorgt ervoor dat u als ondernemer goed bereikbaar bent, centraal in de Euregio Rijn-Maas-Noord met alle voorzieningen op loopafstand.

HierZaken maakt het mogelijk dat ondernemers hun ambities kunnen verzilveren door ze een zorgeloze werkomgeving en werkplek te bieden, waarin het plezier van (samen)werken en presteren centraal staan.

Wij zijn trots op onze prachtige locaties en geven u graag een rondleiding. U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging, maar uiteraard ook gewoon even binnenlopen.

HierZaken, professioneel ondernemen in hartje Roermond!