Kantoor- / Winkelpand aan de Roermondse singelring

VERHUURD! Zwartbroekstraat 2, Roermond

Ondernemen aan de Roermondse singelring, in de directe omgeving van zowel het trein- als het busstation en nabij diverse uitvalswegen, waardoor onder andere de Duitse grensstreek en steden als Venlo, Sittard, Weert, Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf uitstekend bereikbaar zijn. Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, is een stad met een rijke cultuurhistorie, vele monumenten en een unieke ligging aan het water. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Dit Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Ligging: 

Op een centrale plek binnen de Roermondse singelring, op een markante zichtlocatie, is dit kantoor- / winkelpand gelegen waar heel Roermond wel eens langs is gelopen. Dit instapklare object met een zeer net opleveringsniveau heeft een vloeroppervlakte van ca. 90 m² op de begane grond en is voor veel doeleinden geschikt.

Het pand ligt binnen de Singelring, in het centrum van Roermond, op korte afstand van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Parkeren: 

Betaald parkeren (kort) is mogelijk langs de Singelring of op de parkeerplaats voor de brandweerkazerne. Lang parkeren is mogelijk in de parkeergarage van ’t Roercenter of Oranjerie en op diverse parkeerterreinen zoals Akcros of Loesbleik.

Huurprijs: 

€ 1.850,-- per maand (exclusief BTW)

Kantoor- / Winkelruimte van ca. 80 m²

Begane grond: 

Kantoor- / winkelruimte van ca. 80 m² met een frontbreedte van ca. 14 meter, bestaande uit een voordeur en vier grote etalageramen. Tevens is er een toiletruimte en een pantry voorzien van keukenblok met wastafel, koelkast en vaatwasser aanwezig. De totale oppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 90 m².

VERHUURD! Zwartbroekstraat 2, Roermond
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centaal Bureau voor de Statistiek).
Aanvaarding:

Per direct

Zekerheidstelling:

Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Info

Verantwoording
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Uitnodiging
Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt, aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Voorbehoud
Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Gunning
Verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

VERHUURD! Zwartbroekstraat 2, Roermond
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,